Luiziana TucanMANAGER ASSISTANT

Despre mine

Experienta mea profesionala din domeniul vanzarilor, pe parcursul celor 10 ani de activitate, m-a invatat ca orice e posibil. Acelasi deziderat l-am regasit si in echipa Tudor Communication iar acest lucru ma motiveaza, atat personal, cat si profesional, sa devin cea mai buna versiune a mea. Invat in fiecare zi despre comunicare, despre oameni, despre viata.

Testimoniale

 • Promovarea piețelor agroalimentare ca centre principale de comerț tradițional, a rolurilor acestora în societate, în economia unui oraș dar și în economia satelor care aduc produsele în piață este preocuparea constantă a asociației.

  Echipa Tudor Communication a reușit să comunice aceste lucruri pe toate canale media.

  Numărul materialelor difuzate in prime time și diversitatea abordărilor legate de campania AAPR #merglapiata, de defictul comercial inregistrat in acest an pe categoria produselor agroalimentare, de anumite provocări ale producătorilor din piețele agroalimentare, de produsele din piețe și de activitatea asociației, au readus in atenție piețele agroalimentare din România.

  Am avut o colaborare foarte  bună cu echipa Tudor pe care dorim s-o continuăm.

  Este o echipă de profesioniști, atentă la detalii, care analizează cu răbdare subiectele și temele propuse, care se documentează atent pentru ca materialele care ajung în media să fie corecte, argumentate și relevant prezentate.

  Recomandăm cu încredere serviciile Tudor Communication pentru comunicare.

  Asociația Administratorilor de Piețe  din România este persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, apolitică, formată din 35 de membri (instituţii şi societăţi comerciale) de pe întreg teritoriul României, toate având atribuţii în domeniul administrării pieţelor şi a oboarelor din localităţile de provenienţă.

  Teodor Ioan Birț Președinte Asociația Administratorilor de Piețe din România
 • Succesul unei campanii de PR constă în a fi peste tot, pe toate canalele media, în prime time, inclus în materiale relevante, realizate profesionist de echipele de producție TV, radio sau presă scrisă. Punctul forte al echipei Tudor este faptul că este formată din jurnaliști care au lucrat in media. Venind din media, echipa Tudor știe să construiască abordări care să intre în spectrul de interes al jurnaliștilor și a managementului redacțional din televiziuni, presă scrisă sau radio. Echipa Tudor știe să transforme elementele de bază ale unui proiect în știri de interes public, are capacitatea de a construi scenarii, astfel încât proiectul să fie prezentat în producții editoriate relevante. Ca specialist în marketing pot spune că am făcut echipă excelentă de lucru împreună cu Tudor Communication: cerințele au fost trimise la timp, fiecare detaliu care urma să ajungă la public a fost analizat, clarificat, agreat de ambele părți. Peste 4.000.000 de oameni au cunoscut informații simultan despre o campanie. Am toate motivele să continui această colaborare și să recomand mai departe.

  Zorina Plesca Marketing Specialist / Owner - Enjoy Marketing
 • Tudor Comunication a fost alaturi de noi in momente cheie ale evolutiei Pegas si ne bucura faptul ca suntem siguri ca ne putem baza oricand pe profesionalismul si spontaneitatea lor pentru a crea noi amintiri in istoria Pegas.

  Andrei Botescu Fondator Atelierele Pegas
 • Echipa TUDOR Communication m-a răsfățat cu încredere genuina și mi-au potențat curajul de a ieși in fata, de a fi un exemplu pe care alții ar putea sa îl urmeze.

  Claudia Chiru Fondator / Manager SAGA Kid
 • Colaborarea cu Mihaela și Carla de la Tudor Communication, în proiectul meu de caritate, a fost o plăcere absolută! Nu doar că au fost extrem de generoase în acordarea timpului și expertizei, au tratat proiectul meu cu grijă și atenție și tot timpul au fost prietenoase, profesioniste. În ceea ce privește rețelele, acoperirea și capacitatea de a genera știri de presă pozitive - aș spune că eficacitatea lor este incomparabilă pe piața românească. Pe scurt - Tudor Communication primește de fiecare dată recomandarea mea - multe mulțumiri, doamnelor!

  Daniel Kearvell Autor
 • La finalul zilei totul se rezumă la performanță! Am avut plăcerea să lucrăm cu Tudor Communication în cadrul mai multor evenimente, printre care IRTD, delegația comercială Israel-România 2017 și Gala BWFR 2018. Mihaela și echipa ei au acel talent de a scoate în față poveștile potrivite, fac PR cu grație și aduc performanța la cel mai înalt nivel, evenimentele noastre ajungând în presa din România în timp real. Este o plăcere să lucrez cu tine, Mihaela, mai ales că pot conta mereu pe faptul că vei face cea mai bună treabă și că rezultatele nu vor întârzia să apară.

  Osnat Peled BWFR - președintele BWFR
 • Echipa Tudor Communication nu înseamnă doar o echipă de profesionşti, ci şi oameni empatici, pozitivi, oameni pasionaţi de ceea ce fac. Prin urmare, creativitatea, implicarea totală, seriozitatea si spiritul exuberant sunt caracteristici esentiale ale echipei. Daca vrei un drum pavat cu succes, alegi Tudor Communication.

  Luiza Eacobescu Toman Diet Romania
 • Colaborarea cu Tudor Comunication, pe langa beneficiile pe care le-a adus business-ului nostru, ne-a dat ocazia sa cunoastem o echipa dedicata si implicata 100% in proiectele si colaborarile pe care le au.

  Dr. Diana Marin Medic pedodont si owner clinica Dentiq
 • În relațiile noastre din ultimii doi ani, am avut o mulțime de “prima dată” împreună. Prima noastră agenție de PR din România, primul comunicat de presă, prima conferință de presă, primul speech în fața a 300 de persoane, primul interviu în fața camerei. La cât mai multe astfel de colaborări!

  Aurimas Kacinskas Creditinfo Romania
 • "O să încerc să punctez câteva lucruri care mi-au plăcut la ei: Sunt foarte bine organizați. Au gestionat exemplar relația cu presa. Nu în ultimul rând, e foarte important să-ți facă și plăcere să lucrezi cu un colaborator, și în cazul lor am mai și râs împreună și întotdeauna am avut senzația că lucrez cu niște oameni și nu cu niște roboți. Mult succes!"

  Horia Halmagi Sales Manager Valley 21

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta