Aura MateiOperations Manager

Despre mine

De mică mi-a plăcut să am o claritate asupra a tot ceea ce mă înconjoară şi poate de aceea am adorat matematica şi organizarea. Deşi în aproape toată adolescenţa mea m-am pregătit pentru o carieră bancară, adoram cifrele,  paşii şi persoanele care au văzut şi alte calităţi în mine m-au îndreptat spre universitatea de drept.

După 15 ani de consultanţă juridică am simţit că este timpul să intru pe un alt drum, un nou început care a venit firesc şi pe care mi-l doream de mult.

Experienţa m-a învăţat că cel mai important lucru pentru a construi un viitor este să te înconjori de oameni care au aceleaşi valori ca şi tine, respect, integritate, performanţă, claritate, veselie, şi de aceea mi s-a părut firesc să fac parte din echipa Tudor Communication.

Testimoniale

 • Câteva dintre avantajele colaborării cu TUDOR COMMUNICATION sunt: abordarea individuală în raport cu nevoile clientului, capacitatea de a găsi soluții la situații neobișnuite, promptitudinea cu care sunt îndeplinite toate sarcinile, și, nu în ultimul rând, creativitatea și nivelul ridicat de profesionalism. Pe parcursul anului 2018, am primit întotdeauna sugestii adecvate în cadrul campaniei noastre, iar modul de implementare a planurilor de comunicare  aprobate ne-au permis să obținem rezultate excelente pe piața românească într-o perioadă foarte scurtă de timp.

  Lyubomir Gerasimov CEO Daisy Tech JSC
 • Am avut o colaborare foarte  bună cu echipa Tudor pe care dorim s-o continuăm. Este o echipă de profesioniști, atentă la detalii, care analizează cu răbdare subiectele și temele propuse, care se documentează atent pentru ca materialele care ajung în media să fie corecte, argumentate și relevant prezentate. Recomandăm cu încredere serviciile Tudor Communication pentru comunicare.

  Teodor Ioan Birț Președinte Asociația Administratorilor de Piețe din România
 • Succesul unei campanii de PR constă în a fi peste tot, pe toate canalele media, în prime time, inclus în materiale relevante, realizate profesionist de echipele de producție TV, radio sau presă scrisă. Punctul forte al echipei Tudor este faptul că este formată din jurnaliști care au lucrat in media. Venind din media, echipa Tudor știe să construiască abordări care să intre în spectrul de interes al jurnaliștilor și a managementului redacțional din televiziuni, presă scrisă sau radio. Echipa Tudor știe să transforme elementele de bază ale unui proiect în știri de interes public, are capacitatea de a construi scenarii, astfel încât proiectul să fie prezentat în producții editoriate relevante. Ca specialist în marketing pot spune că am făcut echipă excelentă de lucru împreună cu Tudor Communication: cerințele au fost trimise la timp, fiecare detaliu care urma să ajungă la public a fost analizat, clarificat, agreat de ambele părți. Peste 4.000.000 de oameni au cunoscut informații simultan despre o campanie. Am toate motivele să continui această colaborare și să recomand mai departe.

  Zorina Plesca Marketing Specialist / Owner - Enjoy Marketing
 • Tudor Comunication a fost alături de noi în momente cheie ale evoluției Pegas și ne bucură faptul că suntem siguri că ne putem baza oricând pe profesionalismul și spontaneitatea lor pentru a crea noi amintiri în istoria Pegas.

  Andrei Botescu Fondator Atelierele Pegas
 • Echipa TUDOR Communication m-a răsfățat cu încredere genuina și mi-au potențat curajul de a ieși in fata, de a fi un exemplu pe care alții ar putea sa îl urmeze.

  Claudia Chiru Fondator / Manager SAGA Kid
 • Colaborarea cu Mihaela și Carla de la Tudor Communication, în proiectul meu de caritate, a fost o plăcere absolută! Nu doar că au fost extrem de generoase în acordarea timpului și expertizei, au tratat proiectul meu cu grijă și atenție și tot timpul au fost prietenoase, profesioniste. În ceea ce privește rețelele, acoperirea și capacitatea de a genera știri de presă pozitive - aș spune că eficacitatea lor este incomparabilă pe piața românească. Pe scurt - Tudor Communication primește de fiecare dată recomandarea mea - multe mulțumiri, doamnelor!

  Daniel Kearvell Autor
 • La finalul zilei totul se rezumă la performanță! Am avut plăcerea să lucrăm cu Tudor Communication în cadrul mai multor evenimente, printre care IRTD, delegația comercială Israel-România 2017 și Gala BWFR 2018. Mihaela și echipa ei au acel talent de a scoate în față poveștile potrivite, fac PR cu grație și aduc performanța la cel mai înalt nivel, evenimentele noastre ajungând în presa din România în timp real. Este o plăcere să lucrez cu tine, Mihaela, mai ales că pot conta mereu pe faptul că vei face cea mai bună treabă și că rezultatele nu vor întârzia să apară.

  Osnat Peled BWFR - președintele BWFR
 • Echipa Tudor Communication nu înseamnă doar o echipă de profesionşti, ci şi oameni empatici, pozitivi, oameni pasionaţi de ceea ce fac. Prin urmare, creativitatea, implicarea totală, seriozitatea si spiritul exuberant sunt caracteristici esentiale ale echipei. Daca vrei un drum pavat cu succes, alegi Tudor Communication.

  Luiza Eacobescu Toman Diet Romania
 • Colaborarea cu Tudor Comunication, pe langa beneficiile pe care le-a adus business-ului nostru, ne-a dat ocazia sa cunoastem o echipa dedicata si implicata 100% in proiectele si colaborarile pe care le au.

  Dr. Diana Marin Medic pedodont si owner clinica Dentiq
 • În relațiile noastre din ultimii doi ani, am avut o mulțime de “prima dată” împreună. Prima noastră agenție de PR din România, primul comunicat de presă, prima conferință de presă, primul speech în fața a 300 de persoane, primul interviu în fața camerei. La cât mai multe astfel de colaborări!

  Aurimas Kacinskas Creditinfo Romania

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta