NE RECOMANDĂ

 • Oameni inimoși, plini de pasiune și extrem de bine pregătiți!! Nu mi-aș fi dorit altă echipă pentru proiectul nostru.

  Mihai Rizan
  Mihai Rizan Fondatorul fivekeep.com
 • O echipă de oameni minunați, sunt un mare ajutor pentru orice antrepenor care dorește să își crească vizibilitatea. Recomand cu cea mai mare încredere echipa Tudor Communication.

  Cristian Nicola
  Cristian Nicola Invest Point
 • Profesionalism într-o echipă care te face să te simți ca în familie!

  Dr. Violeta Alecu
  Dr. Violeta Alecu Clinicile Viodent
 • Te ascultă, îți explică și după aceea fac magie PURĂ! Vă mulțumesc, dragi fete, pentru fiecare pas pe care îl facem împreună! Știți să comunicați, știți cum și unde.

  Ana Raluca Chișu
  Ana Raluca Chișu Kinetobebe
 • Am apelat la Tudor Communication într-o situație de criză. Le mulțumesc pentru promptitudinea cu care au reacționat la solicitarea noastră și profesionalismul cu care au abordat, gestionat și finalizat proiectul. Mi s-a confirmat încă o dată că Tudor Communication este alegerea potrivită, atât pe timp de criză, cât și în afara ei. O echipă minunată

  Adriana Negulescu
  Adriana Negulescu Marketing Manager al centrelor medicale Provita
 • Colaborarea cu Tudor Communication a contribuit în mod evident la atingerea obiectivelor de comunicare pe care ni le-am propus la start. Rezultatele au apărut încă din prima lună, modul de lucru fiind proactiv și orientat pe valoare adaugată pentru publicul potențial. Account managerul nostru, Nicoleta, este extrem de eficientă din punct de vedere timp solicitat dezvoltării de materiale. Apreciez în mod deosebit modul în care întreaga echipă găsește soluții de comunicare pe diferite subiecte, în funcție de nevoile noastre. Recomand cu încredere serviciile Tudor Communication

  Bianca Ioan
  Bianca Ioan Director marketing&Vânzări ASEBUSS
 • Câteva dintre avantajele colaborării cu TUDOR COMMUNICATION sunt: abordarea individuală în raport cu nevoile clientului, capacitatea de a găsi soluții la situații neobișnuite, promptitudinea cu care sunt îndeplinite toate sarcinile, și, nu în ultimul rând, creativitatea și nivelul ridicat de profesionalism.

  Lyubomir Gerasimov
  Lyubomir Gerasimov CEO Daisy Tech JSC
 • Am avut o colaborare foarte  bună cu echipa Tudor pe care dorim s-o continuăm. Este o echipă de profesioniști, atentă la detalii, care analizează cu răbdare subiectele și temele propuse, care se documentează atent pentru ca materialele care ajung în media să fie corecte, argumentate și relevant prezentate. Recomandăm cu încredere serviciile Tudor Communication pentru comunicare.

  Teodor Ioan Birț
  Teodor Ioan Birț Președinte Asociația Administratorilor de Piețe din România
 • Echipa Tudor știe să transforme elementele de bază ale unui proiect în știri de interes public, are capacitatea de a construi scenarii, astfel încât proiectul să fie prezentat în producții editoriate relevante. Cerințele au fost trimise la timp, fiecare detaliu care urma să ajungă la public a fost analizat, clarificat, agreat de ambele părți. Peste 4.000.000 de oameni au cunoscut informații simultan despre o campanie.

  Zorina Plesca
  Zorina Plesca Marketing Specialist / Owner - Enjoy Marketing
 • Tudor Comunication a fost alături de noi în momente cheie ale evoluției Pegas și ne bucură faptul că suntem siguri că ne putem baza oricând pe profesionalismul și spontaneitatea lor pentru a crea noi amintiri în istoria Pegas.

  Andrei Botescu
  Andrei Botescu Fondator Atelierele Pegas
 • Echipa TUDOR Communication m-a răsfățat cu încredere genuina și mi-au potențat curajul de a ieși in fata, de a fi un exemplu pe care alții ar putea sa îl urmeze.

  Claudia Chiru
  Claudia Chiru Fondator / Manager SAGA Kid
 • Au tratat proiectul meu cu grijă și atenție și tot timpul au fost prietenoase, profesioniste. În ceea ce privește rețelele, acoperirea și capacitatea de a genera știri de presă pozitive - aș spune că eficacitatea lor este incomparabilă pe piața românească. Pe scurt - Tudor Communication primește de fiecare dată recomandarea mea - multe mulțumiri, doamnelor!

  Daniel Kearvell
  Daniel Kearvell Autor
 • La finalul zilei totul se rezumă la performanță! Am avut plăcerea să lucrăm cu Tudor Communication în cadrul mai multor evenimente. Mihaela și echipa ei au acel talent de a scoate în față poveștile potrivite, fac PR cu grație și aduc performanța la cel mai înalt nivel, evenimentele noastre ajungând în presa din România în timp real.

  Osnat Peled
  Osnat Peled BWFR - președintele BWFR
 • Echipa Tudor Communication nu înseamnă doar o echipă de profesionşti, ci şi oameni empatici, pozitivi, oameni pasionaţi de ceea ce fac. Prin urmare, creativitatea, implicarea totală, seriozitatea si spiritul exuberant sunt caracteristici esentiale ale echipei. Daca vrei un drum pavat cu succes, alegi Tudor Communication.

  Luiza Eacobescu
  Luiza Eacobescu Toman Diet Romania
 • Colaborarea cu Tudor Comunication, pe langa beneficiile pe care le-a adus business-ului nostru, ne-a dat ocazia sa cunoastem o echipa dedicata si implicata 100% in proiectele si colaborarile pe care le au.

  Dr. Diana Marin
  Dr. Diana Marin Medic pedodont si owner clinica Dentiq
 • În relațiile noastre din ultimii doi ani, am avut o mulțime de “prima dată” împreună. Prima noastră agenție de PR din România, primul comunicat de presă, prima conferință de presă, primul speech în fața a 300 de persoane, primul interviu în fața camerei. La cât mai multe astfel de colaborări!

  Aurimas Kacinskas
  Aurimas Kacinskas Creditinfo Romania
 • "O să încerc să punctez câteva lucruri care mi-au plăcut la ei: Sunt foarte bine organizați. Au gestionat exemplar relația cu presa. Nu în ultimul rând, e foarte important să-ți facă și plăcere să lucrezi cu un colaborator, și în cazul lor am mai și râs împreună și întotdeauna am avut senzația că lucrez cu niște oameni și nu cu niște roboți. Mult succes!"

  Horia Halmagi
  Horia Halmagi Sales Manager Valley 21
 • Pentru mine contează omul mai presus de firmă. Pentru că omul este acela care îşi croieşte drum în jurul celorlalţi. Nu ştiu câţi dintre voi astăzi alegeţi o firmă sau omul care o reprezintă. Pentru piaţa de marketing, deja arhiplină, din punctul meu a fost un singur punct care a caracterizat-o mereu pe Mihaela, şi anume: She never gives up.

  Dragos Panait
  Dragos Panait Director Executiv Red Angus Steakhouse
 • Indiferent de dificultatea provocării lansate, colaborarea noastră cu echipa TUDOR Communication ne-a adus, de fiecare dată, rezultatele așteptate.Înțelegerea obiectivelor clientului, precum și deschiderea și flexibilitatea în adaptarea serviciilor la nevoile acestuia, ne-au câștigat încrederea și ne fac să recomandăm fără rezerve colaborarea cu echipa TUDOR Communication.

  Florentina Nanu
  Florentina Nanu Business Development Group / Managing Partner
 • Mihaela are o foarte bună intuiție și întelege perfect tot ce îmi doresc, chiar înainte de a-mi începe ideea. Poate rezuma și realiza orice într-un mod eficient și rapid. Înțelege foarte bine clientul și știe întotdeauna ce vrea acesta. M-a impresionat, de asemenea, și faptul că știe foarte mulți oameni care îi apreciază părerile. Este extraordinară, un adevărat partener pentru orice business.

  Georgeta Vlad
  Georgeta Vlad Manager Carmine
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Experiența colaborării cu Mihaela se poate traduce prin 6 atribute care îi definesc activitatea profesională, cât și experiența obținută de-a lungul anilor, prin fiecare provocare acceptată și îndeplinită cu succes: feedback pozitiv, seriozitate, punctualitate, promptitudine, inițiativă, rezultate favorabile.

  Dr. Cristina Țîbîrnă
  Dr. Cristina Țîbîrnă Medic specialist dermato-venerolog / Restylane Beauty Clinique
 • Mihaela este un PR Executive foarte eficient. Are foarte bune abilităţi de networking. Este o persoană orientată către rezultate, foarte bună în rezolvarea problemelor, o jucătoare de echipă, mereu dispusă să ajute.

  Călin Cavaleru
  Călin Cavaleru Consultant în Strategie și Vânzări
 • Mihaela este o profesionistă adevărată, ne-a făcut plăcere să colaborăm cu ea și cu toată echipa ei. A fost o experiență practică și utilă în vederea promovării serviciilor clinicii noastre și a echipei de doctori. Din partea Mihaelei, nu ne-a lipsit buna dispoziție, optimismul și pasiunea. Mereu a fost aproape de noi și de necesitățile noastre.

  Dr. Angela Jora
  Dr. Angela Jora Specializata in proceduri dermato-cosmetice non-chirurgicale / Restylane Beauty Clinique
 • Am început colaborarea chiar din a doua zi, iar profesionalismul și experiența ... să îmi reamintesc constant faptul că sunt pe drumul cel bun. Echipa ei mi-a fost în permanență alături și sunt sigură că împreună vom atrage și mai mulți oameni de bine,  care vor face donaţii către cei de la Asociaţia Hospice.

  Adriana Istrate
  Adriana Istrate Prima româncă care a câștigat ultramaratonul din Antarctica
 • Când am lansat colecția de oglinzi pictate manual "Flow", au venit din partea Mihaelei atât presa, cât și vedete, care s-au implicat în campania copiilor cu autism. Din punct de vedere profesional, este extrem de promptă și ceea ce spune, pune în practică.

  Iulia Iuga-Dohmen
  Iulia Iuga-Dohmen Creatoare de atmosfere
 • Pe Mihaela o caracterizează spontaneitatea, creativitatea și conexiunile excelente pe care le are. Este suficient să îi povestești  despre o nouă facilitate pentru pacienți, ca ea să o transforme în știre difuzată în media. Astfel, mesajul meu legat de prevenție și sănătate dentară ajunge la un număr uriaș de potențiali clienți.

  Dr. Ionuț Leahu
  Dr. Ionuț Leahu Owner & Medic Dentist

Vrei rezultate bune?

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta