Sorana Cîrstea susţine sportul universitar

 În Comunicate de presă

Comunicat de presă

Vineri, 23 octombrie 2015 – Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea este ambasadoarea Campionatului Universitar de Tenis, o competiţie organizată de Student Sport, singura asociație care susține sportul universitar din România. Sorana crede că aceste competiţii ar trebui privite de studenţi ca o şansă la performanţă.

Concursurile sportive organizate de Asociaţia STUDENT SPORT au ajuns anul acesta la al 5-lea an competiţional. Turneele sportive dedicate mediului universitar au debutat weekendul trecut, când a avut loc, la Bucureşti, Campionatul Universitar de Tenis.

Competiţia a fost câştigată, la băieţi, de Gabriel Buzatu (Univ. Alexandru Ioan Cuza, Iaşi), urmat de Tiberiu Moraru (Academia de Poliţie) şi de Matei Dogeanu (ASE), iar la fete, de Mihaela Stănescu. Locul doi i-a revenit Andreei Mihăilescu (Univ. din Piteşti), în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Ştefania Fleancu (UNEFS Bucureşti).

Descoperiţi campionul din voi, implicaţi-vă şi susţineţi sportul universitar. Este o şansă unică pentru a ajunge la performanţă. Profitaţi de ea!, a transmis Sorana Cîrstea studenţilor.

Evenimentul a fost găzduit de Federația Română de Tenis.

Suntem bucuroși că Federația Română de Tenis găzduiește cea de-a treia ediție a Campionatului Universitar de Tenis, continuând astfel colaborarea cu Asociația STUDENT SPORT. Continuitatea fenomenului demonstrează interesul crescut în rândul studenților, ce duce și la o mai bună popularizare a acestui sport, a spus George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

La Campionatul Universitar de Tenis au participat studenţi de la universităţi din Bucureşti, Piteşti şi Iaşi. Concursurile sportive continuă în acest final de săptămână cu un cros care va fi organizat la Constanţa, în Piaţa Ovidius.

STUDENT SPORT ROMÂNIA se bucură şi anul acesta de sprijinul omului de afaceri Radu Timiş.

O viaţă mai sănătoasă poate fi menţinută printr-o nutriţie echilibrată, mişcare şi hidratare. Am convingerea că sportul în sine şi educarea noilor generaţii în spiritul unei vieţi echilibrate au, pe termen lung, o contribuţie importantă la dezvoltarea societăţii în care trăim, a declarat Radu Timiş, preşedinte Cris-Tim.

Din anul 2011, STUDENT SPORT a inițiat și organizat o serie de competiții sportive (minifotbal, baschet, handbal, tenis de câmp, tenis de masă, cros, judo și înot) între studenții din cadrul a 75 de universități de stat şi private din toată ţara. Mai multe detalii, aici.

Spune-ne părerea ta!

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta