Radioterapie de ultimă generație la Brașov

 În Comunicate de presă

Comunicat de presă

Vineri, 16 octombrie 2015 – 7 din 10 bolnavi de cancer trebuie să facă radioterapie. În realitate, în România, doar un pacient din zece ajunge să aibă acces la acest serviciu în timp util și fără întreruperi. Când nu există continuitate, totul e o loterie, în care șansele depind de un tratament corect, complet și la timp.

Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic Brașov propune un nou concept în asistarea medicală a pacientului, bazat pe servicii integrate: prevenție, diagnostic și tratament. Schimbările majore, aduse de o nouă conducere, garantează bolnavilor acces gratuit la servicii de ultimă generație:

Săptămâna aceasta am început să tratăm pacienții cu al doilea accelerator, cu ajutorul căruia oferim servicii de radioterapie de tip IMRT. Cu sprijinul furnizorului de echipamente, bolnavii de cancer vor beneficia de continuitate în tratament, astfel încât orice pacient asigurat prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, care se adresează centrului nostru, are acces fără coplată la terapiile necesare”, a spus Anamaria Făgăraș, noul manager al Centrului de Diagnostic și Tratament Oncologic Brașov.

Din luna septembrie, o nouă echipă de management, cu experiență în domeniul oncologiei, a preluat conducerea spitalului, iar din octombrie, Anamaria Făgăraș a fost numită în funcția de manager, pentru experiența sa de peste 15 ani în poziții cheie din domeniul medical, bancar și de stat. A acceptat propunerea noii conduceri a centrului cu următorul obiectiv: să schimbe felul în care se tratează cancerul, de la percepția bolnavilor până la modul în care medicii abordează maladia.

Comments
  • Avatar
    ionut
    Răspunde

    O draguta,o profesionista si un inger intelegator.la multi ani!

Spune-ne părerea ta!

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta