PROMOVARE MEDIA

Promovare Media

Te facem mare și tare
în media & social media

De la TV, publicații, evenimente, site-uri, bloguri și până la rețelele sociale, avem cele mai bune conexiuni. Știm pe toată lumea și tot ce se întâmplă care contează. Suntem experți în a crea campanii despre care vorbesc toți. Te promovăm masiv în media care se adresează publicului tău, fără să fii nevoit să cumperi publicitate. Vei deveni cunoscut, puternic și influent.

Vrei să devii MARE și TARE?

Rețeta noastră secretă

Ne diferențiem față de competitorii noștri prin faptul că:

Succesul tău este principala noastră preocupare și ambiție

Te promovăm în media fără să plătești publicitate. Îți transformăm mesajele în știri.

Ai tot suportul echipei noastre

NE RECOMANDĂ

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Mihaela este un om extraordinar, la fel ca întreaga sa echipă, care are abilități bine definite în domeniul comunicării. Succesul colaborării noastre se bazează pe încrederea și profesionalismul ambelor părți. Dacă vrei să îți construiești un brand personal puternic și să îți definești activitatea, o recomand cu mare căldură atât pe Mihaela, cât și pe Ioana și Oana.

  Alexandra Nicula
  Alexandra Nicula Designer interioare și owner Art Interiors

RECOMANDĂM  SĂ CITEȘTI

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta