Mihaela Raluca Tudor

CEO TUDOR Communication

☀️ Antreprenor în serie premiat, comunicator și jurnalist cu peste 15 ani de experiență. Soție. Mamă de 3. Călător împlinit prin viață.

🔥 Sunt un antreprenor inovator, inclusă în TOP 100 femei de succes din 2020 al revistei Capital și premiată în 2019 de Business Elite’s la Amsterdam. În urmă cu 8 ani am fondat agenția de PR & Personal Branding, TUDOR Communication, formată din jurnaliști si comunicatori cu experiență.

⭐️ Agenţia a câştigat aurul la Romanian PR AWARD în 2020, premiul pentru Performanţă în Business la Premiile BIZ PR 2019 și Small Consultancy of the Year 2018 la PR AWARD. În toți acești ani, echipa mea a reușit să ridice afaceri de câteva sute de mii de euro la nivelul de milioane de euro, să salveze companii de la faliment și să mențină reputația mărcilor din diferite industrii. De asemenea, am organizat și promovat evenimente importante în România, precum: evenimentul Guiness World Records pentru Hospice Casa Speranței, spectacolul muzical și cultural – Parsifal de Richard Wagner la Ateneul Român (Evenimentul anului) cu Christian Badea și Balcaniada de Echitaţie (nominalizată la premiile PR AWARD).

📜 Povestea mea de afaceri a fost publicată în cartea „Forța economică a femeilor”, de Andreea Paul, fiind nominalizată ca una dintre cele mai tinere și de succes antreprenoare din România.

💻 Recent, am lansat 2Value, o platformă inovatoare care ajută IMM-urile să se promoveze cu impact maxim, pentru a le susține creșterea și potențialul.

Network

Astăzi, Mihaela Raluca Tudor face parte din cinci prestigioase grupuri de business:

Netherlands Romanian Chamber of Commerce

Netherlands Romanian Chamber of Commerce

Business Networking International

Business Networking International

Business Women Forum Romania

Business Women Forum Romania

Inițiativa pentru Competivitate

Inițiativa pentru Competivitate

Professional Women's Network

Professional Women’s Network

Povestea sa de afaceri a fost publicată într-o carte coordonată de Andreea Paul – Forța economică a femeilor.

Mihaela Raluca Tudor lucrează cu Ambasada Olandei, Federația Ecvestră Română și organizează și promovează cel mare eveniment cultural-muzical din România, Parsifal la Ateneu.

Andreea Paul - Forța economică a femeilor

Mai jos, câteva apariții în media:

Mihaela Raluca TUDOR pe Capital.ro
Mihaela Raluca TUDOR in Elite Business Women
Mihaela Raluca TUDOR in Wall Street

Au încredere în noi

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta