Mihaela Raluca Tudor

CEO TUDOR Communication

Antreprenor premiat și jurnalist. Soție. Mamă de doi.

a 33 de ani, Mihaela este un antreprenor inovator, premiat în 2019 de Business Elite’s in Olanda. Ea este CEO-ul agenției de PR & Personal Branding din București, TUDOR Communication, formată exclusiv din jurnaliști. Agenţia a câştigat premiul pentru Performanţă în Business la Premiile BiZ PR 2019 și Small Consultancy of the Year 2018 la PR AWARD. În ultimii 7 ani, echipa ei a reușit să ridice afaceri de câteva sute de mii de euro la nivelul de milioane de euro, să salveze companii de la faliment, să creeze și să mențină reputația mărcilor din diferite industrii. De asemenea, sub îndrumarea ei au fost organizate și promovate evenimente importante în România, precum: evenimentul Guiness World Records pentru Hospice Casa Speranței, spectacolul muzical și cultural – Parsifal de Richard Wagner la Ateneul Român (Evenimentul anului) cu Christian Badea și Campania Balcaniada de Echitaţie (nominalizată la premiile PR AWARD). Povestea ei de afaceri a fost publicată în cartea “Forța economică a femeilor”, de Andreea Paul, fiind una dintre cele mai tinere și de succes antreprenoare din România.

În 2019, ea a lansat 2Value, o platformă inovatoare care ajută IMM-urile să se promoveze cu impact maxim, pentru a le susține creșterea și potențialul.

Network

Astăzi, Mihaela Raluca Tudor face parte din cinci prestigioase grupuri de business:

Netherlands Romanian Chamber of Commerce

Netherlands Romanian Chamber of Commerce

Business Networking International

Business Networking International

Business Women Forum Romania

Business Women Forum Romania

Inițiativa pentru Competivitate

Inițiativa pentru Competivitate

Professional Women's Network

Professional Women’s Network

Povestea sa de afaceri a fost publicată într-o carte coordonată de Andreea Paul – Forța economică a femeilor.

Mihaela Raluca Tudor lucrează cu Ambasada Olandei, Federația Ecvestră Română și organizează și promovează cel mare eveniment cultural-muzical din România, Parsifal la Ateneu.

Andreea Paul - Forța economică a femeilor

Mai jos, câteva apariții în media:

Mihaela Raluca TUDOR pe Capital.ro
Mihaela Raluca TUDOR in Elite Business Women
Mihaela Raluca TUDOR in Wall Street

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta