EXPERȚI

Fie că ești designer, chef, medic sau consultant – ai nevoie de relații publice și comunicare pentru a te promova, pentru a-ți face cunoscut brandul personal. În timp ce companiile au întregi departamente dedicate brandurilor lor, cei mai mulți reprezentanți ai profesiilor liberale nici măcar nu conștientizează că reprezintă un brand.

Și atunci, cum îți diferențiezi propria marcă? Mai întâi recunoaște că ai una și apoi focusează-te pe a o dezvolta! Atunci când apelezi la o agenție specializată în relații publice și comunicare, câștigi încrederea clienților și a partenerilor și, în același timp, îți faci cunoscută afacerea promovându-te pe tine. Povestea ta va câștiga notorietate, fără să fie nevoie să plătești publicitate.

Succesul îl construim împreună. De ce să ne alegi pe noi :

  • Rezultatele noastre sunt recunoscute prin premii și certificări
  • Am implementat cu succes peste 250 de proiecte de comunicare
  • Suntem specialiști cu mulți ani de experiență în jurnalism și PR
  • Inovația este o valoare cheie pentru noi, generăm idei de comunicare revoluționare
  • Ne asumăm obiectivele de comunicare stabilite, prin indicatori de performanță măsurabili
  • Suntem empatici și prompți, am investit în oameni și tehnologie pentru ca tu să primești răspunsul nostru în termenele stabilite

NOI SUNTEM PARTENERUL TĂU

Un brand personal puternic se construiește în timp, cu perseverență, autenticitate și comunicare strategică. TUDOR Communication este partenerul tău pentru elaborarea unor strategii de branding personal, care să completeze armonios strategiile de branding pentru afaceri, prin următoarele servicii:

DESPRE TUDOR COMMUNICATION

Tudor Communication este agenția de PR premiată pentru rezultatele excelente în relația cu media, formată din jurnaliști cu experiență. Construim și implementăm strategii integrate de comunicare, atât pentru companii, cât și pentru branding personal, cu parteneri care ne împărtășesc valorile.

WE MAKE THE IMPOSSIBLE

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta