Drumul către succes continuă

 În Noutăți

Cu un număr considerabil de proiecte de succes încheiate, numeroase parteneriate și legături formate, ne aflăm în topul agențiilor de PR din România. Tudor Communication a luat naștere în urmă cu mai bine de șapte ani și treptat a căpătat notorietate, devenind una dintre cele mai recunoscute agenții de PR din România. În anul 2018, am primit recunoaștere în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Galei PR cu premiul „Small Consultancy of the Year”, iar în 2019 premiul „Biz pentru Performanță în Business”, oferit de BizPR Awards.

Ceea ce ne plasează în topul agențiilor de PR din România este profesionalismul de care dăm dovadă și faptul că acceptăm orice provocare. Acestea ne determină să gândim concepte originale, împreună cu servicii de înaltă calitate și la un preț accesibil.

Totodată, echipa noastră este formată din oameni dedicați și perseverenți, foști jurnaliști care dau calitate fiecărei știri și iubesc ceea ce fac. Împreună împărtășim idei și opinii, dezvoltăm concepte și colaborăm pentru a lucra eficient în realizarea proiectelor. Am reușit să creștem afaceri, să salvăm companii de la faliment și să construim brand-uri personale cu notorietate. Scopul nostru este să rezolvăm probleme care pot apărea în modul de comunicare al unui business și să o facem astfel încât oamenii să țină minte.

La începutul pandemiei am dat start-ul la un concept nou de emisiuni online: 2ValueTV cu Mihaela Tudor, CEO-ul agenției, în fiecare miercuri de la ora 15, și Brands that Value cu Daniela Palade Teodorescu, marțea, de la ora 14.

Scopul acestora este:

Vrem să oferim companiilor de valoare și cu valori șansa de a transmite direct mesaje și informații în comunitate, într-un mod accesibil și necenzurat de media clasică. În acest fel, dar și prin alte instrumente pe care le punem în contextul relațiilor media la dispoziție, susținem eforturile de organizare, comunicare și promovare pentru toți cei care înțeleg că nu vor supraviețui dacă rămân înghețați și indiferenți în această perioadă’’, spune Mihaela Tudor.

#WeMakeTheNews

Postări recomandate

Spune-ne părerea ta!

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta