Cum să te promovezi eficient. Video.

 În Branding personal, Comunicare strategică, How to..., Promovare media

Îți  permiți să nu aplici cele mai noi și eficiente metode de promovare a business-ului în 2015?

Iată care sunt pașii prin care poți crește vizibilitatea și credibilitatea mesajului tău în ochii clienților, explicaţi de Mihaela – Raluca Tudor, PR Manager & Owner “Specialist în comunicare”, în materialul video filmat la Knowledge Center-ul organizat de Netherlands Chamber of Commerce:


Mihaela Raluca Tudor - You should promote yourself on TV


Drept dovadă a eficienței acestui plan de promovare personală stau şi rezultatele uimitoare obținute împreună cu clienții noștri: Dr. Ionut Leahu (Dr. Leahu – Clinici Dentare) – cu peste 80 de apariții la cele mai importante televiziuni, publicații online/print, în aproximativ un an, Dr. Angela Jora (Restylane Beauty Clinique) – ale cărei apariții în presă au adus profituri de peste 50% clinicii, lansarea unor programele medicale pentru Chirurgie și ATI, care s-au bucurat de prezența a numeroase televiziuni, iar lista poate continua!

Antreprenor, manager sau specialist, vino în universul paralel în care deții controlul asupra ascensiunii tale profesionale.  Indiferent încotro te îndrepți, nu mai aștepta!

BRANDUL eşti TU!

Mihaela Raluca Tudor
Mihaela Raluca Tudor
Sunt antreprenor, PR și strateg în branding personal. Ajut alți antreprenori, manageri și specialiști să devină mai puternici, mai influenți și mai credibili.
Cele mai recente postări

Spune-ne părerea ta!

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta