CORPORATE

Comunicarea corporate este unul din factorii cheie care diferențiază o companie – mai exact dacă are succes sau nu. Aceasta are impact asupra productivității angajaților, inovației, brandului și nu numai. Crearea și livrarea mesajelor unei companii către audiența sa compusă din stakeholderi, angajați, reprezentanți media, parteneri, clienți și public în general se încadrează tot în comunicarea corporate. Organizațiile doresc să comunice același mesaj către toate tipurile de audiență pentru a transmite coerență, credibilitate și etică.

Comunicarea corporate ajută organizațiile să își explice misiunea, viziunea și valorile într-un mesaj unitar către toate părțile interesate. Acest concept poate fi văzut ca o structură de comunicare integratoare care creează o punte de legătură între companie și toate tipurile de public căreia i se adresează.

Succesul îl construim împreună. De ce să ne alegi pe noi :

  • Oferim soluții integrate ce acoperă toate nevoile companiei
  • Inovația este o valoare cheie pentru noi, generăm idei de comunicare revoluționare
  • Ne asumăm obiectivele de comunicare stabilite prin indicatori de performanță măsurabili
  • Suntem empatici și  prompți, am investit în oameni și tehnologie, pentru ca răspunsul nostru să fie livrat în termenele stabilite
  • Am implementat cu succes peste 250 de proiecte de comunicare
  • Rezultatele noastre sunt recunoscute prin premii și certificări

SUNTEM EXPERȚI

TUDOR Communication, prin aria de expertiză si experiența echipei de peste 10 ani fiecare , oferă servicii integrate de comunicare, prin care să ajute compania să-și atingă scopul propus și să interrelaționeze eficient cu toți cei implicați în acest proces.

DESPRE TUDOR COMMUNICATION

Tudor Communication este agenția de PR premiată pentru rezultatele excelente în relația cu media, formată din jurnaliști cu experiență. Construim și implementăm strategii integrate de comunicare, atât pentru companii, cât și pentru branding personal, cu parteneri care ne împărtășesc valorile.

WE MAKE THE IMPOSSIBLE

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta