COMUNICARE STRATEGICĂ

Comunicare strategică

Comunicăm strategic pentru succesul tău

Puțini comunicatori folosesc o strategie coerentă, bine documentată. E ca și cum ai porni la drum fără busolă. Cine este publicul țintă, ce mesaje transmitem fiecărei categorii în parte sau ce canale de comunicare folosim sunt decizii strategice.

Numai definind o strategie vei alinia obiectivele de business cu comunicarea.

Vrei ca afacerea ta să crească?

Rețeta noastră secretă

Ne diferențiem față de competitorii noștri prin faptul că:

Succesul tău este principala noastră preocupare și ambiție

Te promovăm în media fără să plătești publicitate. Îți transformăm mesajele în știri.

Ai tot suportul echipei noastre

NE RECOMANDĂ

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Pentru mine contează omul mai presus de firmă. Pentru că omul este acela care îşi croieşte drum în jurul celorlalţi. Nu ştiu câţi dintre voi astăzi alegeţi o firmă sau omul care o reprezintă. Pentru piaţa de marketing, deja arhiplină, din punctul meu a fost un singur punct care a caracterizat-o mereu pe Mihaela, şi anume: She never gives up. Avem o viaţă şi asta trebuie să creeze un impact asupra ta şi a celor care te înconjoară. Ea poate și vrea să facă asta.

  Dragos Panait
  Dragos Panait Director Executiv Red Angus Steakhouse

RECOMANDĂM SĂ CITEȘTI

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta