Branding Personal & Corporate

Beneficii:

  • Îți faci cunoscută afacerea prin tine – motorul ei;
  • Câștigi încrederea clienților și a partenerilor;
  • Mass-media scrie despre tine fără să plătești publicitate.

Poveștile bune vând, cele foarte bune construiesc branduri.

Ne diferențiem prin faptul că:

Avem studii de caz care demonstrează succesul obținut

Suntem specialiști în brand journalism

Ai o echipă de jurnaliști cu experiență care știu cum să facă din povestea ta o știre de succes

Recomandarea noastră

Nu neglija brandingul personal în comunicarea companiei tale.
Oamenii au incredere mai multă în oameni decât în companii.

Branding Personal & Corporate

Orice companie care dorește să-și sporească notorietatea trebuie să pună accent nu doar pe brandingul corporate, ci și pe brandingul personal al managerului companiei. Și asta pentru că oamenii au întotdeauna mai multă încredere în persoane decât  în companii.

  • Un brand personal puternic se construiește în timp, cu perseverență, efort și comunicare strategică, iarTudor Communication este partenerul ideal pentru elaboarea unor strategii pentru branding personal care să completeze armonios strategiile de branding pentru afaceri.
  • Vom contura împreună povestea ta de succes, care-ți va promova afacerea și va câștiga încrederea clienților și a partenerilor tăi. Astfel, mass-media va scrie despre tine fără să fie nevoie să plătești publicitate, doar pe baza valorii de informație.
  • Unul dintre cele mai relevante exemple de strategii de branding personal încununate de succes, marca Tudor Communication, este ascensiunea rapidă a medicul Ionuț Leahu, fondatorul clinicilor Dr Leahu.  A fost cea mai spectaculoasă creștere de pe piața stomatologică, mărindu-și de aproape 6 de ori cifra de afaceri, în aproximativ 1 an și jumătate de colaborare cu noi.
  • Campania de comunicare a avut succes, în special datorită celor peste 160 de apariții media, la TV și în cele mai importante publicații online, realizate cu un buget foarte scăzut, adică fără să plătească sume uriașe pentru publicitate.

Și compania ta se poate bucura de astfel de rezultate excelente. Tot ce trebuie să faci este să alegi Tudor Communication ca strateg de branding pentru companii sau ca partener de încredere pentru consolidarea brandului tău personal.

Vrei să câștigi încrederea clienților și a partenerilor?

Studiu de caz

DR. LEAHU – CLINICI DENTARE

Dr. Leahu – Clinici Dentare

Peste 160 de apariții media câștigate, în doar 1 an și jumătate

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta