Agricultură high-tech cu sprijinul Olandei

 În Comunicate de presă

Invitaţie de presă

Luni, 26 octombrie 2015 – Produse, tehnologie şi know-how care pot transforma agricultura românească și revoluţiona afacerile fermierilor români. Asta pot găsi cei care vor veni, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, la standurile Olandei de la Târgul Indagra (Romexpo). Specialiştii olandezi vor împărtăși fermierilor informații despre cum să îşi dezvolte afacerile, pentru ca produsele lor să fie competitive pe pieţele interne şi externe.

Olanda, cel de-al doilea exportator de produse agro-alimentare pe plan mondial, va fi reprezentată la târg prin firme de top, dintre care și câteva grupuri reunite sub denumirea de case specializate în zootehnie şi horticultură:

  • Holland Fruit House – Casa Olandeză a Pomicultorului
  • Holland House of Horticulture – Casa Olandeză de Horticultură
  • Holland Dairy House – Casa Olandeză a Crescătorului de Vaci cu Lapte

Holland House of Horticulture

Experții olandezi vor aduce la târg o seră demonstrativă, ca să le arate fermierilor cum pot produce de opt ori mai mult, indiferent de vreme. În această seră, plantele îşi iau  substanţele nutritive din surse atent monitorizate, creând astfel forma, culoarea și gustul perfect. Printr-un simplu click de pe un calculator, plantele primesc cantitatea de lumină, căldură şi apă de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Mai multe informații veți găsi la companiile ce fac parte din Casa Olandeză de Horticultură, prezente la pavilionul C4, standurile 71-72.

Holland Fruit House

Cu o experienţă de peste 30 de ani, în care au obţinut cele mai bune rezultate pentru pomicultori din întreaga lume, specialiştii olandezi le vor oferi fermierilor soluţii la cheie pentru livezi mereu rodnice și fructe perfecte. Scopul este de a obţine fructe sănătoase şi frumoase, care să ajungă integral, indiferent de sezon, pe o piaţă bună de desfacere.

Mai multe informații veți găsi la companiile ce fac parte din Casa Olandeză a Pomicultorului, prezente la pavilionul C4-C5, standul 43.

Holland Dairy House

Fermierii zootehnişti vor afla chiar de la specialiştii olandezi cum să producă un lapte de calitate, la un preţ competitiv, care să le asigure un trai mai bun. Cei prezenți la târg vor obține astfel soluţii pentru ferme moderne şi productive, cu investiţii minime .

Mai multe informații veți găsi la companiile ce fac parte din Casa Olandeză a Crescătorului de Vaci cu Lapte, prezente la pavilionul C2, standurile 86-87.

Olanda este unul dintre cele mai de succes modele de agricultură și cel mai mare exportator de know-how din Europa. În baza parteneriatelor iniţiate cu unităţile de cercetare şi educaţie româneşti, Casele Olandeze vor contribui la formarea specialiştilor români prin promovarea dialogului şi a transferului de cunoştinţe pentru inovare și cercetare aplicată în domeniu. Mai multe, aici.

Spune-ne părerea ta!

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta