Tehnologie de ultimă oră pentru îndreptarea dinților

 În Comunicate de presă

Comunicat de presă

Vineri, 12 februarie 2016 – Un zâmbet frumos câștigă inimi. Știm cu toții însă că drumul către dantura perfectă este, deseori, anevoios. Îndreptarea dinților nu trebuie să fie un chin pentru cel care își pune aparat dentar. Ultima tehnologie, aparatul dentar Invisalign, îți îndreaptă dinții fără ca nimeni să știe, fără durere sau risc de apariție a cariilor. Mai mult, vezi la un simplu consult cum va arăta, la final, zâmbetul tău.

Pași către dantura perfectă

În urma consultației la specialistul în ortodonție, pe baza amprentelor dentare și a radiografiilor, se realizeaza un model 3D virtual al danturii tale. Acesta intră într-un program computerizat, care îți permite să vizionezi cum va evolua tratamentul. Aparatul invizibil este realizat dintr-un material transparent, moale, flexibil, dar foarte rezistent, care nu rănește gingiile. Este mobil, poate fi scos în timpul meselor și al periajului dentar, astfel că vei scăpa de problemele provocate de resturile alimentare.

În timpul tratamentului, asupra fiecărui dinte se va exercita o ușoară presiune. Acesta va fi astfel forțat să își schimbe, în timp, poziția.

„Aparatul invizibil trebuie purtat timp de 22 ore pe zi. Iar durata medie a tratamentului este de aproximativ un an și jumătate. Am obținut rezultate remarcabile pentru pacienții noștri. De reținut este că tratamentul poate fi început la orice vârstă, existând și o variantă destinată adolescenților, Invisalign Teen”, spune dr. Teodora Szomoru, medic dentist.

Dinții încălecați nu sunt doar o problemă estetică. În timp, pot duce la apariția unor boli grave.

„Dinții încălecați împiedică un periaj dentar corect, bacteriile se înmulțesc și apar cariile sau sângerările gingivale. În timp, se poate instala parodontoza, boală care duce la pierderea dinților”, mai arată dr. Teodora Szomoru.

În aceste cazuri se impune o intervenție de specialitate. Preferabil este să nu se ajungă aici. Tocmai de aceea medicii dentiști recomandă folosirea aparatelor dentare.

Mihaela Raluca Tudor
Sunt antreprenor, PR și strateg în branding personal. Ajut alți antreprenori, manageri și specialiști să devină mai puternici, mai influenți și mai credibili.
Postări recomandate

Spune-ne părerea ta!

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta