Oana IvanPR Account Manager
Oana-Ivan-echipa-TUDOR-SIC

Despre mine

Sunt jurnalist de meserie. Cei cinci ani de experiență în tv mi-au arătat cum să fac față provocărilor și mi-au demonstrat că în viață poți realiza orice, dacă îți dorești cu adevărat.

Astăzi, îmi folosesc experiența și cunoștintele pentru oameni ce au o poveste, oameni ce sunt buni specialiști în domeniile în care activează. Alături de colegii mei, te ajut să-ți descoperi și să-ți exploatezi atuurile. Îți arăt cum să comunici eficient și să devii o persoană credibilă, cu notorietate. Impreuna vom netezi calea spre succes.

Aptitudini

Public relations
70%
Writing
90%
Social Media
90%
Media Relations
95%
Reputation Management
79%
Networking
87%
Event planning
100%
Public speaking
90%

Testimoniale

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Mihaela este un om extraordinar, la fel ca întreaga sa echipă, care are abilități bine definite în domeniul comunicării. Succesul colaborării noastre se bazează pe încrederea și profesionalismul ambelor părți. Dacă vrei să îți construiești un brand personal puternic și să îți definești activitatea, o recomand cu mare căldură atât pe Mihaela, cât și pe Ioana și Oana.

  Alexandra Nicula
  Alexandra Nicula Designer interioare și owner Art Interiors
Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta