Mădălina BarbărasăPR Account Manager

Despre mine

Îmi place să cred că sunt cel mai bun prieten al clientului meu, iar fiecare proiect în care mă implic este un drum cu mai multe sensuri.

PR-ul este arta de a comunica cu diferite categorii de public, astfel încât noi, oamenii de comunicare, avem misiunea de a proiecta o anumită imagine sau de a convinge pe cineva să acționeze în direcția pe care ne-o dorim. Mă bucur că fac parte de această echipă, deoarece avem același crez.

De-a lungul timpului, am lucrat la proiecte frumoase, diferite, unele chiar nonconvenționale și mi-am dat seama că ceea ce m-a motivat de fiecare dată au fost oamenii din jur și nu conceptul în sine.

Îmi place să cred că sunt cel mai bun PR al clientului meu.

Aptitudini

Public relations
90%
Writing
80%
Social Media
85%
Media Relations
95%
Reputation Management
85%
Networking
90%
Event planning
100%
Public speaking
90%

Testimoniale

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Mihaela este un om extraordinar, la fel ca întreaga sa echipă, care are abilități bine definite în domeniul comunicării. Succesul colaborării noastre se bazează pe încrederea și profesionalismul ambelor părți. Dacă vrei să îți construiești un brand personal puternic și să îți definești activitatea, o recomand cu mare căldură atât pe Mihaela, cât și pe Ioana și Oana.

  Alexandra Nicula
  Alexandra Nicula Designer interioare și owner Art Interiors
Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta