Luiziana TucanASSISTANT MANAGER

Despre mine

Experienta mea profesionala din domeniul vanzarilor, pe parcursul celor 10 ani de activitate, m-a invatat ca orice e posibil. Acelasi deziderat l-am regasit si in echipa Tudor Communication iar acest lucru ma motiveaza, atat personal, cat si profesional, sa devin cea mai buna versiune a mea. Invat in fiecare zi despre comunicare, despre oameni, despre viata.

Testimoniale

 • Am lucrat cu Mihaela aproape 2 ani și, împreună, am trecut prin lansarea uneia dintre clinici, în care am comentat zâmbetele politicienilor la trei televiziuni și reviste. Acum, mi s-a îndeplinit visul în materie de prezență media, prin colaborarea cu Moise Guran.

  Pe Mihaela o caracterizează spontaneitatea, creativitatea și conexiunile excelente pe care le are. Este suficient să îi povestești  despre o nouă facilitate pentru pacienți, ca ea să o transforme în știre difuzată în media. Astfel, mesajul meu legat de prevenție și sănătate dentară ajunge la un număr uriaș de potențiali clienți.

  Dr. Ionuț Leahu Owner & Medic Dentist
 • I started working with Mihaela in April 2013 and, together for almost 2 years, we passed through launching one of my clinics, where we have commented politicians smiles for three TV channels and magazines. Now, in terms of media presence, my dream came true thanks to the collaboration with Moise Guran.

  Mihaela is characterized by spontaneity, creativity and and her excellent conections. Just by telling her about a new facility for patients, she turns it into news broadcasted across media. So my message related to dental health and prevention reaches a huge number of potential costumers.

  Dr. Ionuț Leahu Owner & Dentist
 • Mihaela, personal, îmi este foarte dragă. Din punct de vedere profesional, este extrem de promptă și ceea ce spune, pune în practică. Poate strânge la un loc mulți oameni importanți, inclusiv la evenimente. Când ai un proiect, nu trebuie să-ți faci griji, cu ajutorul ei iese foarte bine. Așa a fost și evenimentul de la Reședința Ambasadorului Olandez la București pe care l-am avut în aprilie 2014, când am lansat colecția de oglinzi pictate manual "Flow" și, totodată, am avut și o campanie pentru copiii cu autism.

  Atunci au venit din partea Mihaelei atât presa, cât și vedete, care s-au implicat în campania copiilor cu autism. Cred că brandul Specialist în Comunicare i se potrivește perfect.

  Iulia Iuga-Dohmen Creatoare de atmosfere
 • Aveam nevoie să atrag atenţia asupra participării mele la maratonul din Antarctica şi a cauzei umanitare pentru care alerg. Şi atunci am cunoscut-o pe Mihaela.

  Am început colaborarea chiar din a doua zi, iar profesionalismul și experiența să îmi reamintesc constant faptul că sunt pe drumul cel bun. Echipa ei mi-a fost în permanență alături și sunt sigură că împreună vom atrage și mai mulți oameni de bine,  care vor face donaţii către cei de la Asociaţia Hospice, pentru a-i sprijini şi mai mult pe bolnavii de cancer în stadii terminale. Împreună vom demonstra că orice e posibil, dacă vrei suficient de mult.

  Adriana Istrate Prima româncă care a câștigat ultramaratonul din Antarctica
 • Mihaela este o profesionistă adevărată, ne-a făcut plăcere să colaborăm cu ea și cu toată echipa ei. A fost o experiență practică și utilă în vederea promovării serviciilor clinicii noastre și a echipei de doctori. Din partea Mihaelei, nu ne-a lipsit buna dispoziție, optimismul și pasiunea. Mereu a fost aproape de noi și de necesitățile noastre.

  Dr. Angela Jora Specializata in proceduri dermato-cosmetice non-chirurgicale / Restylane Beauty Clinique
 • Mihaela este un PR Executive foarte eficient. Are foarte bune abilităţi de networking. Este o persoană orientată către rezultate, foarte bună în rezolvarea problemelor, o jucătoare de echipă, mereu dispusă să ajute.

  Călin Cavaleru Consultant în Strategie și Vânzări
 • Mihaela este o persoană ambițioasă, capabilă să lucreze în echipă, dar cel puțin la fel de bine să o și conducă. În perioada în care am lucrat împreună, toate scopurile propuse au fost atinse și a găsit, de fiecare dată, soluția optimă pentru problemele survenite.

  Este o persoană onestă, creativă și capabilă să lucreze sub presiune. De asemenea, aș putea spune că are o extraordinară capacitate de a convinge.

  Oana Despa Coordonator al Sectiei Eveniment, Antena 1, Antena 3, Trustul Intact
 • Experiența colaborării cu Mihaela se poate traduce prin 6 atribute care îi definesc activitatea profesională, cât și experiența obținută de-a lungul anilor, prin fiecare provocare acceptată și îndeplinită cu succes: feedback pozitiv, seriozitate, punctualitate, promptitudine, inițiativă, rezultate favorabile.

  Dr. Cristina Țîbîrnă Medic specialist dermato-venerolog / Restylane Beauty Clinique
 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Colaborarea mea cu Mihaela și echipa ei o pot rezuma în 3 cuvinte: profesionalism, promptitudine si eficiență. Deși ne-am întâlnit cu puțin înainte de conferința de presă privind lansarea proiectului medical, Mihaela a reușit, cu multă discreție  și seriozitate,  să organizeze în timp record un eveniment absolut special, la care a participat un număr impresionant de jurnaliști și televiziuni.

  Laura Constantinescu Manager proiect POSDRU - Program de consiliere pentru elevi și studenți și practică în terapie intensivă
Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta