Călin HeraDirector editorial

Despre mine

Mario Vargas Llosa a devenit scriitorul meu preferat în timp ce citeam Povestașul. M-a fascinat ideea tipului care umblă prin junglă ca să ducă vorba de la un trib la altul. Am văzut în povestaș un fel de jurnalist, care e în același timp și reporter și canal media. Și m-am bucurat că sunt jurnalist.

De atunci au trecut mulți ani și multe experiențe. Dar am rămas convins că oamenii au nevoie să afle, au nevoie de narațiuni (tipărite, audio sau video). Așa înțeleg ei mai bine, încă de când sunt țânci: dacă le spui o poveste. Se regăsesc în personaje, în preocupările lor, învață, împărtășesc, folosesc. Nu există povești proaste, ci doar, uneori, prost spuse.

Fie că ești jurnalist clasic, jurnalist de brand sau orice fel de comunicator, important e „să vezi știrea” și s-o spui mai departe cu onestitate, astfel încât cei cărora li te adresezi să înțeleagă, să simtă, să se bucure, să își imagineze continuarea ei, să îmbunătățească și să „se îmbunătățească”. Am încercat să fac asta de-a lungul celor peste 20 de ani de jurnalism și aproximativ cinci ani de PR și comunicare. Mă străduiesc în continuare. Desigur.

Testimoniale

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Mihaela este un om extraordinar, la fel ca întreaga sa echipă, care are abilități bine definite în domeniul comunicării. Succesul colaborării noastre se bazează pe încrederea și profesionalismul ambelor părți. Dacă vrei să îți construiești un brand personal puternic și să îți definești activitatea, o recomand cu mare căldură atât pe Mihaela, cât și pe Ioana și Oana.

  Alexandra Nicula
  Alexandra Nicula Designer interioare și owner Art Interiors

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta