NE MÂNDRIM CU

Creșteri spectaculoase obținute pentru clienții noștri. Află mai multe din studiile de caz.

NE RECOMANDĂ

 • “ O să încerc să punctez câteva lucruri care mi-au plăcut la ei: Sunt foarte bine organizați. Au gestionat exemplar relația cu presa. Nu în ultimul rând, e foarte important să-ți facă și plăcere să lucrezi cu un colaborator, și în cazul lor am mai și râs împreună și întotdeauna am avut senzația că lucrez cu niște oameni și nu cu niște roboți. Mult succes!”

  Horia Halmagi
  Horia Halmagi Sales Manager Valley 21
 • Mihaela Tudor ne-a prezentat o viziune profesionistă în comunicare, axată pe business, cu obiective și etape de lucru, mai puțin bazată pe vorbe, așa cum am mai întâlnit.

  Dragos Panait
  Dragos Panait Director executiv Red Angus Steakhouse și The Beef Club
 • Colaborarea mea cu Mihaela și echipa ei o pot rezuma în 3 cuvinte: profesionalism, promptitudine si eficiență. Deși ne-am întâlnit cu puțin înainte de conferința de presă privind lansarea proiectului medical, Mihaela a reușit, cu multă discreție și seriozitate,  să organizeze în timp record un eveniment absolut special, la care a participat un număr impresionant de jurnaliști și televiziuni.

  Laura Constantinescu Program de consiliere pentru elevi si studenti si practica in terapie intensiva / Manager proiect POSDRU
 • Indiferent de dificultatea provocării lansate, colaborarea noastră cu echipa TUDOR Communication ne-a adus, de fiecare dată, rezultatele așteptate. Acest lucru s-a datorat profesionalismului, promptitudinii și implicării unei echipe tinere și entuziaste, care a reușit să faciliteze comunicarea cu succes a mesajelor-cheie pentru obținerea rezultatului dorit de noi. Înțelegerea obiectivelor clientului, precum și deschiderea și flexibilitatea în adaptarea serviciilor la nevoile acestuia, ne-au câștigat încrederea și ne fac să recomandăm fără rezerve colaborarea cu echipa TUDOR Communication.

  Florentina Nanu
  Florentina Nanu Business Development Group / Managing Partner
 • Mihaela are o foarte bună intuiție și întelege perfect tot ce îmi doresc, chiar înainte de a-mi începe ideea. Poate rezuma și realiza orice într-un mod eficient și rapid. Înțelege foarte bine clientul și știe întotdeauna ce vrea acesta. M-a impresionat, de asemenea, și faptul că știe foarte mulți oameni care îi apreciază părerile. Este extraordinară, un adevărat partener pentru orice business.

  Georgeta Vlad
  Georgeta Vlad Manager Carmine
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Experiența colaborării cu Mihaela se poate traduce prin 6 atribute care îi definesc activitatea profesională, cât și experiența obținută de-a lungul anilor, prin fiecare provocare acceptată și îndeplinită cu succes: feedback pozitiv, seriozitate, punctualitate, promptitudine, inițiativă, rezultate favorabile.

  Dr. Cristina Țîbîrnă
  Dr. Cristina Țîbîrnă Medic specialist dermato-venerolog / Restylane Beauty Clinique
 • Mihaela este o persoană ambițioasă, capabilă să lucreze în echipă, dar cel puțin la fel de bine să o și conducă. În perioada în care am lucrat împreună, toate scopurile propuse au fost atinse și a găsit, de fiecare dată, soluția optimă pentru problemele survenite.

  Este o persoană onestă, creativă și capabilă să lucreze sub presiune. De asemenea, aș putea spune că are o extraordinară capacitate de a convinge.

  Oana Despa
  Oana Despa Coordonator al Sectiei Eveniment, Antena 1, Antena 3, Trustul Intact
 • Mihaela este un PR Executive foarte eficient. Are foarte bune abilităţi de networking. Este o persoană orientată către rezultate, foarte bună în rezolvarea problemelor, o jucătoare de echipă, mereu dispusă să ajute.

  Călin Cavaleru
  Călin Cavaleru Consultant în Strategie și Vânzări
 • Mihaela este o profesionistă adevărată, ne-a făcut plăcere să colaborăm cu ea și cu toată echipa ei. A fost o experiență practică și utilă în vederea promovării serviciilor clinicii noastre și a echipei de doctori. Din partea Mihaelei, nu ne-a lipsit buna dispoziție, optimismul și pasiunea. Mereu a fost aproape de noi și de necesitățile noastre.

  Dr. Angela Jora
  Dr. Angela Jora Specializata in proceduri dermato-cosmetice non-chirurgicale / Restylane Beauty Clinique
 • Aveam nevoie să atrag atenţia asupra participării mele la maratonul din Antarctica şi a cauzei umanitare pentru care alerg. Şi atunci am cunoscut-o pe Mihaela.

  Am început colaborarea chiar din a doua zi, iar profesionalismul și experiența să îmi reamintesc constant faptul că sunt pe drumul cel bun. Echipa ei mi-a fost în permanență alături și sunt sigură că împreună vom atrage și mai mulți oameni de bine,  care vor face donaţii către cei de la Asociaţia Hospice, pentru a-i sprijini şi mai mult pe bolnavii de cancer în stadii terminale. Împreună vom demonstra că orice e posibil, dacă vrei suficient de mult.

  Adriana Istrate
  Adriana Istrate Prima româncă care a câștigat ultramaratonul din Antarctica
 • Mihaela, personal, îmi este foarte dragă. Din punct de vedere profesional, este extrem de promptă și ceea ce spune, pune în practică. Poate strânge la un loc mulți oameni importanți, inclusiv la evenimente. Când ai un proiect, nu trebuie să-ți faci griji, cu ajutorul ei iese foarte bine. Așa a fost și evenimentul de la Reședința Ambasadorului Olandez la București pe care l-am avut în aprilie 2014, când am lansat colecția de oglinzi pictate manual "Flow" și, totodată, am avut și o campanie pentru copiii cu autism.

  Atunci au venit din partea Mihaelei atât presa, cât și vedete, care s-au implicat în campania copiilor cu autism. Cred că brandul Specialist în Comunicare i se potrivește perfect.

  Iulia Iuga-Dohmen
  Iulia Iuga-Dohmen Creatoare de atmosfere
 • Am lucrat cu Mihaela aproape 2 ani și, împreună, am trecut prin lansarea uneia dintre clinici, în care am comentat zâmbetele politicienilor la trei televiziuni și reviste. Acum, mi s-a îndeplinit visul în materie de prezență media, prin colaborarea cu Moise Guran.

  Pe Mihaela o caracterizează spontaneitatea, creativitatea și conexiunile excelente pe care le are. Este suficient să îi povestești  despre o nouă facilitate pentru pacienți, ca ea să o transforme în știre difuzată în media. Astfel, mesajul meu legat de prevenție și sănătate dentară ajunge la un număr uriaș de potențiali clienți.

  Dr. Ionuț Leahu
  Dr. Ionuț Leahu Owner & Medic Dentist

Vrei rezultate bune?

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta