Ia deciziile cele mai importante într-un management retreat

 În Comunicare strategică, How to...

Newsletter

Marți, 8 decembrie 2015 – Ești un manager preocupat de bunul mers al afacerii şi de rezultatele companiei pentru care lucrezi, sau ai propriul business? Cu siguranţă te-ai confruntat până acum cu probleme de fond care tot apar şi pentru a căror rezolvare definitivă nu ai găsit nici timpul, nici energia necesară. Sau poate vrei doar să clarifici direcțiile strategice ori să consolidezi relațiile de camaraderie dintre membrii echipei tale.

Răspunsul la toate aceste situaţii stă în management retreat, altfel spus, o întâlnire la care să participe toţi factorii de decizie pentru a face un plan de acţiune pe termen lung. Pentru că o astfel de şedinţă îi reuneşte pe cei direct implicaţi, moderarea şi analiza rezultatelor este indicat a fi făcută de un specialist extern, care să aibă o viziune obiectivă asupra situaţiei. Călin Cavaleru, un strateg cu o experienţă de peste 12 ani în business, îți arată care sunt paşii unei întâlniri eficiente, care să aibă rezultatele dorite, în articolul Ia deciziile cele mai importante într-un management retreat.

Vrem să îmbunătățim leadership-ul, să evaluăm eficacitatea culturii, să găsim idei noi, să clarificăm direcțiile strategice sau să strângem relațiile de camaraderie dintre membrii echipei de top. Ca să identificăm soluția cea mai fericită a acestor preocupări este recomandabil un „management retreat” la care să participe toți factorii de decizie și, dacă este cazul, specialiștii care pot ajuta la elaborarea celui mai bun plan de acțiune. De la acest tip de întâlnire te întorci la treabă energizat, motivat, cu o mai bună percepție a direcției companiei și cu mai multă încredere în colegi, subliniază Călin Cavaleru.

Află de la Călin:

  • care sunt ingredientele unui management retreat eficient;
  • cum îţi stabileşti scopurile şi obiectivele;
  • cum să îţi alegi participanţii;
  • de ce să foloseşti un proces care să dea rezultate şi cum să le evaluezi;
  • când să îţi stabileşti un follow up.

Decizia îţi aparţine, asigură-te însă că este cea mai bună şi înainte de orice pas, citeşte articolul Ia deciziile cele mai importante într-un management retreat.

Călin Cavaleru, consultantul care îţi simplifică existenţa

Călin Cavaleru este consultantul de business care ajută antreprenorii și managerii de companii să găsească și să aplice soluții practice, simple, ieftine, durabile la problemele lor.

Din 2003, an în care a devenit consultant, Călin a lucrat pentru companii din media, industrie, banking, asigurări, auto, retail, oil&gas, IT&C, FMCG și producție publicitară ca trainer pentru echipele de conducere, consultant, mentor sau manager de proiect.

Călin este certificat internațional în programe de training și consultanță precum: Problem Solving Decision Making, Project Management, Analytical Troubleshooting sau Definirea și implementarea strategiei.

Mai multe detalii despre Călin Cavaleru şi activitatea lui, aici:

Postări recomandate

Spune-ne părerea ta!

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta