Cum îţi găseşti scurtătura spre succes

 În Comunicate de presă

Newsletter

Joi, 22 octombrie 2015 – Ești antreprenor? Ai luptat până acum singur pentru tot ceea ce ai obținut și nu ți-a fost deloc ușor? Crezi că ar fi bine să înveți din greșelile altora în loc să le repeți? Te-ai gândit vreodată să ceri ajutorul unui partener al cărui scop unic este succesul tău?

Dacă răspunsul este „da”, atunci pornește în căutarea partenerului de nădejde, cel care să îți netezească drumul, să nu îți fie nici șef, nici părinte, nici profesor, dar care să te orienteze, să îți dea încredere și te facă să nu te mai simți singur în lupta ta de a fi cel mai bun. Călin Cavaleru, un strateg cu o experienţă de peste 12 ani în consultanță în business, îți explică cu ce te ajută un consilier profesionist, în articolul Cum îți găsești scurtătura spre succes.

Antreprenorii încalcă uneori regulile sau greșesc copilărește din dorința de a ajunge primii la destinația visată. Cei care nu pricep că viața este prea scurtă ca să învețe numai din greșelile lor riscă: să rateze oportunități rare, să se miște rapid, dar într-o direcție greșită, să se apuce de prea multe treburi fără să finalizeze niciuna, într-un cuvânt, să-și risipească resursele acumulate cu greu, subliniază Călin Cavaleru.

Află de la Călin:

  • cum să îți alegi partenerul potrivit;
  • cu ce te poate ajuta un bun strateg, cu o viziune de ansamblu asupra lumii afacerilor;
  • de ce un consilier poate decide când e momentul bun să acționezi;
  • ce costuri implică.

Alegerea potrivită depinde doar de tine, iar secretele ei îți sunt detaliate în articolul Cum îți găsești scurtătura spre succes.

Călin Cavaleru, consultantul care îţi simplifică existenţa

Călin Cavaleru este consultantul de business care ajută antreprenorii și managerii de companii să găsească și să aplice soluții practice, simple, ieftine, durabile la problemele lor.

Din 2003, an în care a devenit consultant, Călin a lucrat pentru companii din media, industrie, banking, asigurări, auto, retail, oil&gas, IT&C, FMCG și producție publicitară ca trainer pentru echipele de conducere, consultant, mentor sau manager de proiect.

Călin este certificat internațional în programe de training și consultanță precum: Problem Solving Decision Making, Project Management, Analytical Troubleshooting sau Definirea și implementarea strategiei.

Mai multe detalii despre Călin Cavaleru şi activitatea lui, aici:

Călin Cavaleru, consultant de business

Spune-ne părerea ta!

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta