COMUNICARE STRATEGICĂ

comunicare

Comunicăm strategic pentru succesul tău

Puțini comunicatori folosesc o strategie coerentă, bine documentată. E ca și cum ai porni la drum fără busolă. Cine este publicul țintă, ce mesaje transmitem fiecărei categorii în parte sau ce canale de comunicare folosim sunt decizii strategice.

Numai definind o strategie vei alinia obiectivele de business cu comunicarea.

Vrei ca afacerea ta să crească?

Rețeta noastră secretă

Ne diferențiem față de competitorii noștri prin faptul că:

Succesul tău este principala noastră preocupare și ambiție

Te promovăm în media fără să plătești publicitate. Îți transformăm mesajele în știri.

Ai tot suportul echipei noastre

NE RECOMANDĂ

 • În business-ul nostru, este extrem de important mesajul transmis publicului ţintă.  Mihaela şi echipa ei ştiu, de fiecare dată, să aleagă cea mai bună strategie de comunicare, pentru ca proiectele noastre să ajungă acolo unde ne dorim.

  Elena Klaici
  Elena Klaici Managing Partner la Blaxy Premium Resort & Hotel
 • Mihaela are o echipă  minunată, care pune suflet în fiecare proiect şi care mă surprinde de fiecare dată  cu idei şi propuneri noi pentru proiectele noastre. De când colaborăm, suntem mult mai vizibili, iar jurnaliştii sunt prezenţi la fiecare eveniment al Federaţiei Ecvestre Române. Mă gândesc că nu aş fi putut alege o echipă mai potrivită care să comunice pentru noi.

  Vlad Bontea
  Vlad Bontea Președintele Federației Ecvestre Române
 • Colaborarea mea cu Mihaela și echipa ei o pot rezuma în 3 cuvinte: profesionalism, promptitudine si eficiență. Deși ne-am întâlnit cu puțin înainte de conferința de presă privind lansarea proiectului medical, Mihaela a reușit, cu multă discreție și seriozitate,  să organizeze în timp record un eveniment absolut special, la care a participat un număr impresionant de jurnaliști și televiziuni.

  Laura Constantinescu Program de consiliere pentru elevi si studenti si practica in terapie intensiva / Manager proiect POSDRU
 • Mihaela Tudor ne-a prezentat o viziune profesionistă în comunicare, axată pe business, cu obiective și etape de lucru, mai puțin bazată pe vorbe, așa cum am mai întâlnit.

  Dragos Panait
  Dragos Panait Director executiv Red Angus Steakhouse și The Beef Club

RECOMANDĂM SĂ CITEȘTI

Hai să vorbim!

Bună! Contactează-ne pentru orice întrebare sau stabilește direct o întâlnire.

Nu poți citi? Schimbă text.

Începe să tastezi și apasă Enter pentru a căuta